Διαμερίσματα

Bellezza cottage

Το Bellezza cottage είναι ισόγεια κατοικία εμβαδού 55 τ.μ με Αριθμό Μητρώου Ακινήτου 00002628435 και χωρητικότητας έως πέντε ατόμων.

Βρίσκεται στο Βαθύ Ιθάκης σε μια εξαιρετική τοποθεσία που εξασφαλίζει καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα σε όλα τα δωμάτια του προς τον φυσικό κόλπο, τη θάλασσα και τα γύρω χωριά.

Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία του σπιτιού.
Διαθέτει σε ενιαίο χώρο πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και καθιστικό με γωνιακό πολυμορφικό καναπέ ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε 2 μονά κρεβάτια (90*2.00) ή 1 μονό (90*2.00) και 1 διπλό κρεβάτι.
Σε κάθε περίπτωση τοποθετούνται ανωστρώματα προκειμένου ώστε να εξασφαλιστεί ξεκούραστος και άνετος ύπνος σε όλους τους φιλοξενούμενους.

Ακόμη διαθέτει υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (1.60*2.00) και εντοιχιζόμενη ντουλάπα καθώς και μπάνιο εξοπλισμένο με τα απαραίτητα είδη περιποίησης.

Η πρόσβαση στο κατάλυμα γίνεται είτε από το parking της ιδιοκτησίας που παρέχεται στους φιλοξενούμενους είτε από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο του Βαθέως.

Η απόσταση αυτή διανύεται μέσω σκαλοπατιών τα οποία είναι περίπου 90 και στις δύο περιπτώσεις. Φτάνοντας κανείς στον κεντρικό παραλιακό δρόμο από το Bellezza cottage βρίσκεται στα εστιατόρια, την κεντρική αγορά και την πλατεία σε περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.

Bellezza studio

Το Bellezza studio με Αριθμό Μητρώου  Ακινήτου 00001402730 είναι ισόγεια κατοικία εμβαδού 30τ.μ και χωρητικότητας έως 2  ατόμων.

Βρίσκεται στο Βαθύ Ιθάκης σε μια εξαιρετική τοποθεσία που εξασφαλίζει καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα και τον φυσικό κόλπο του Βαθέως.

Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Διαθέτει σε ενιαίο χώρο πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, εντοιχιζόμενη ντουλάπα καθώς και μπάνιο εξοπλισμένο με τα απαραίτητα είδη περιποίησης.
Η πρόσβαση στο κατάλυμα γίνεται είτε από το parking της ιδιοκτησίας που παρέχεται στους φιλοξενούμενους είτε από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο του Βαθέως.

Η απόσταση αυτή διανύεται μέσω σκαλοπατιών τα οποία στην πρώτη περίπτωση είναι περίπου 40 και στην δεύτερη περίπτωση περίπου 130.
Φτάνοντας κανείς στον κεντρικό παραλιακό δρόμο από το Bellezza studio βρίσκεται στα εστιατόρια, την κεντρική αγορά και την πλατεία σε περίπου 10 λεπτά με τα πόδια.

Bellezza traditional house

Το Bellezza traditional house είναι ισόγεια κατοικία εμβαδού 35 τ.μ και χωρητικότητας έως 2 ατόμων.

Βρίσκεται στο χωριό της Ανωγής στην Ιθάκη, σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από την κεντρική πλατεία του χωριού σε μια μοναδική τοποθεσία με ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Χρονολογείται από το 1930 και είναι πρόσφατα ανακαινισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία του σπιτιού.

Διαθέτει σε ενιαίο χώρο πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, διπλό κρεβάτι εντοιχιζόμενη ντουλάπα καθώς και μπάνιο εξοπλισμένο με τα απαραίτητα είδη περιποίησης.

Scroll to Top